Foto: SPS
Foto: SPS
Foto: Jordi Aymamí
Foto: Jordi Aymamí

Àngels Bassas posa veu a un recull de poemes que pretén encendre una espurna d'esperança i de llum, conscient o inconscient, en l'interior de cadascú. Veu i gest que prenen una extraordinària força a mans de la coneguda actriu de teatre, cinema i televisió.

Àngels Bassas ha treballat amb els millors directors d'escena i companyies de teatre. El seu rostre es conegut pel gran públic, sobretot per l'aparició en nombroses sèries de televisió (Temps de silenci, El cor de la ciutat, El Internado, Cuéntame cómo pasó, Olor de colònia, etc.) i diverses produccions cinematogràfiques.

Ha obtingut el Premi de la Crítica en dues ocasions pel seu treball a Amfitrió de Molière i a La Senyoreta Júlia de Strindberg. Ha guanyat un Premi Max a la millor actriu de repartiment per la seva interpretació a El rei Lear.  


Josep-Manel Vega construeix ambients sonors que nodreixen les paraules d'una dimensió simbòlica que les transcendeix. La música, que interpreta en directe estimula una vinculació més afectiva que intelectual amb el text, deixant una empremta transformadora en l'espectador.


Foto: Ismael Boldú
Foto: Ismael Boldú

ESTRENA 10 / ABRIL / 2021
Les Borges Blanques


Àngels Bassas

Josep-Manel Vega

"Raig de sol matiner.
Encara no escalfes, però aquesta pell blanca ja t'endevina i t'espera."

Foto: Marc Lisbona
Foto: Marc Lisbona