TERESA ROIG

LLUM INTERIOR

ESPECTACLE POÈTIC-MUSICAL

Un recorregut emocional per sensacions de por, desemparament i incertesa que, al llarg de la vida, sovint ens aclaparen.

Josep-Manel Vega
Poemes, dramatúrgia i música en directe

Gloria Díez
Direcció

Teresa Roig interpreta i dramatitza, enmig d'una acurada  i suggerent escenografia, versos que sacsegen, conscientment o inconscientment, l'interior de cadascú. Veu i gest que prenen una extraordinària força a mans de l'experimentada actriu de teatre, cinema i televisió.

Josep-Manel Vega construeix ambients sonors que nodreixen les paraules d'una dimensió simbòlica que les transcendeix. La música, creada ad hoc i improvisada en directe, estimula una vinculació més afectiva que intelectual amb el text, deixant una empremta transformadora en l'espectador.Un espectacle que barreja música i poesia, llenguatges simbòlics "despertadors" de la nostra llum interior, coberta moltes vegades però sempre encesa, aixopluc permanent i guia.

Un oferiment d'imatges estimulants enfront de les actuals situacions sobrevingudes que estan posant en evidència autèntics buits existencials en individus i grups.

Una manera de penetrar la realitat i fer present cada instant, quan la por envers el futur, les projeccions del passat o els mil estímuls a què estem sotmesos constantment, ens allunyen de la realitat real.

Paraules que, més que una interpretació intel·lectual objectiva, esperen provocar una impressió subtil molt més profunda, i que prenen un significat diferent, en funció del propi moment vital, en cada espectador.

No escoltis. Escolta't a través d'allò que sentiràs.

Teresa Roig

Josep-Manel Vega